A birsalmasajt és a zöld dió befőtt elfogyott. Ezekből legközelebb majd csak októberben tudok adni.

Van viszont háromféle lekvárom, amiből még van készleten pár üveggel. Önmagukban is tudsz rendelni belőlük, de most összeállítottam néhány ajándékcsomagot is. Nézzük milyen alkalomra adhatók. 

Ajándék nőnapra

Miért ne lehetne akár nőnapra is kézműves, házi finomságot ajándékozni? Én is nő vagyok, és biztosan állíthatom, örülnék valami hasonló ajándéknak.

Ki tudod választani a három lekvár közül, hogy melyik legyen a dobozban. Annyi a dolgod, hogy felhívsz telefonon, vagy írsz egy e-mailt és máris megbeszéljük melyik 2 lekvárt tegyem az ajándékcsomagba.

Az ára is kedvező: 2.900.- Ft.

Ajándék nagymamának

A nagymamáknak nem könnyű ajándékot venni. Általában nem örülnek az újabb poharaknak, tálcáknak, bögréknek, lábasoknak, díszpárnának, sálnak, sapkának. De akkor mit lehet nekik ajándékba adni? Például ilyen díszdobozos gasztroajándékot.

Igen, tudom, sokan, akik már nagymamakorba érnek fogyókúráznak, vagy éppen cukor problémákkal küzdenek. Attól még az unokáknak süthetnek fánkot, tortát, palacsintát, süteményt, amit sütőtök lekvárral, rebarbara lekvárral, vagy éppen birsalma lekvárral kínálnak. 

 

Gasztro ajándékcsomag férfiaknak

No igen, a férfiaknak talán a legnehezebb ajándékot venni. Akinek van valamilyen hobbija, az talán még könnyebb feladat. De például, aki horgászik, nem biztos, hogy örül annak a botnak, amit mi nők éppen veszünk neki, mert pont nem olyanra vágyott volna. Lehet, hogy éppen féderező botról álmodik, amiről mi, átlag nők azt sem tudjuk mi a nyavalya lehet.

Aki barkácsol, annak is lehet valamilyen barkácsgépet venni. De, megint csak ott a “de”, lehet, hogy pont nem azt a márkát szeretné, pont nem azt a csavarhúzót, amire mi gondolunk. És akkor mi történik? Van a kedves férjnek 28 fölösleges csavarhúzója, pedig fűrészlapra lenne szüksége.

Mindezek elkerülése végett, érdemes pélául lekvárt adni ajándékba. Megeszi, vagy megesszük mi = mindenki jól járt.

Ajándékcsomag szülinapra, névnapra

Ha egyedi, különleges és finom ajándékot keresel, akkor már meg is találtad. Biztos lehetsz benne, hogy más nem ilyet fog adni a kollégának, anyósnak, apósnak, barátnőnek. 

Válaszd bármelyik ízkombinációt, biztos sikere lesz. Egyszerű, ötletes és nem kerül a fölölegesen kapott, “mit csináljak vele” kategóriába. 

A blogomban sok ötletet találsz a lekvárok felhasználásáról. Mindhárom féléből készülhet leves, mártás, szósz, mártogatós, csatni, saláta öntet, sütemény töltelék, műzlis finomság, pohárkrém, stb. Vagy csak úgy meg lehet enni magában, mert finom. 

Bármelyik ajándékcsomag nyerte el a tetszésedet hívj telefonon, vagy írj e-mailt.

Az ár: 2.900.- Ft/ 2 db “Kertecske lekvár” háromféle ízből kiválasztva, díszdobozban. 

Ha sikerült ötleteket adni az ajándékozáshoz, de te magad szerednéd összeállítani az ajándékcsomagot, akkor akár egyesével is megveheted a lekvárokat, ide kattintva.  Variáld őket kedvedre.

Share This