Az általam készített kistermelői, kézműves lekvár kiváló ajándék lehet cégek számára is. Tetszőleges darabszámot csomagolj össze akár birsalmasajttal, akár mézeskaláccsal, finom borral, csokoládéval és máris kész a gasztroajándék.

Mindegyik lekvár gyümölcsöt és cukrot tartalmaz, hagyományos módon elkészítve. Nincs benne tartósítószer, adalék, színezék. Az üvegek vidám színű cimkékkel vannak ellátva. Ha el tudsz jönni a megrendelt termékekért, az a legjobb. Ha viszont arra van szükség, akkor akár csomagban is el tudom küldeni. Nagyon alaposan becsomagolom őket, ne aggódj, nem fognak összetörni.

Lekvárok Kertecske

A lekvárok és a zöld dió befőtt mellett érdemes birsalmasajtot is csomagolni ajándékba. Választhatsz a kicsi formázott, kb 8-10 dkg-os virág formájúakból vagy az 1 kg-os szögletes formájúból is. A nagyobb darabot késsel tetszőlegesen összevághatod és máris lesz belőle annyi darab, amennyit szeretnél. Csomagold be celofánba, kösd át szép színes szalaggal és máris mehet karácsonyi ajándéknak. 

Mikor vedd meg a birsalmasajtot és a lekvárokat, meddig kapható? Gasztroajándék most.

Most vedd meg, minél hamarabb. A lekvárok szavatossági ideje 2 év, a birsalmasajt bármeddig eláll.  Erről itt írtam részletesebben.

Hogyan kell tárolni, hogyan kell szárítani a birsalmasajot erről pedig ide kattintva olvashatsz bővebben.

De ha hűtőbe teszed, vagy lefagyasztod, akkor pont ugyanolyan marad, amilyen a mostani állapota. Száz évig nem lesz semmi baja.

Lekvárok mini birsalmasajttal

 – Céges ajándéknak lekvár?

Igen. A cégeknél is emberek dolgoznak, szeretnek enni. Oké, lehet, hogy valaki éppen diétázik, vagy nem szereti mondjuk a cékla lekvárt. De olyan ajándékot úgysem tudsz adni, ami mindenkinek tetszik. Céges póló, toll, sapka, határidő napló, stb. mindenkinek kell? Nem, biztos, hogy nem. 

A lekvárt meg lehet enni magában, beletenni reggeli műzlibe, sütni belőle süteményt, vajas kiflire rákenni, joghurtba tenni, stb. A zöld dió befőttre ha ráöntesz 1 liter bármilyen pálinkát, akkor máris kész az ágyas dió pálinka. A birsalmasajtot pedig apró darabokra vágva bejglibe rakhatod, vagy csokoládéval bevonva máris kész a szaloncukor. Ha a blogomra kattintasz ott írtam még jó sok felhasználási lehetőségről.

A hagyományos ízek kedvelőinek ajánlom a termékeimet. Kicsi kertecském van, korlátozott mennyiséget tudok készíteni. Nagy örömmel tölt el, hogy nagyon sok visszatérő vásárlóm van. Javaslom, kóstold meg Te is a finomságaimat.

Tekerj lejjebb, vagy kattints ide: itt tudsz rendelni. 

Share This